EPOXY

 • PRODUKTER

  Vi kan tilby produkter som oppfyller tøffe krav våre kunder stiller til gulv og vegger. Våre produkter kan benyttes på de fleste typer underlag i alt fra verksteder, varehus og industri. Resultatet blir slitesterke gulv med høy finish som er enkle å vedlikeholde og lang levetid.


  EPOXY

  Epoxy egner seg meget godt i slitasjeutsatte områder som verksted, garasje, vaskehall og lignende. Det er et flytende produkt som ofte består av to komponenter som senere herder til en sømløs hard overflate. Produktene kommer i en rekke farger og gir en helblank finish som er meget enkel å vedlikeholde.


  GRUNNING/PRIMER

  RESUSEAL WB

  Resuseual er en vannbasert epoxymaling som er enkel å bruke, har utmerket vedheft til betong, tre og andre overflater og gir en attraktiv, slitesterkt og støvfri overflate. Gulvet blir lett å rengjøre og meget motstandsdyktig mot skade og annen røff behandling. RESUSEAL WB er resistent mot de fleste kjemikalier, drivstoff, smøremidler etc. Produktet er diffusjonsåpent og puster, og egner seg like godt på gulv som på vegg. Egner seg meget godt der hvor enkelt renhold er ønskelig.

  Denne er luktsvak, ideell for bruk i næringsmiddelindustrien, fiskeriforedlinger, meierier, bryggerier, bakerier etc., der løsemiddelbaserte produkter er forbudt.

  Resueal veggsystem er meget lett å holde rene, slitesterk og fri for bakteriell vekst. Den passer utmerket i trappeoppganger, næringsmiddelindustri, sykehus, vaskehaller, bilverksteder toalettrom med mere.

  Kreves det en ytterligere slitasjestyrke, påføres RESUCOAT HB som en topcoating med 100% tørrstoffinnhold.

  RS DAMPSHIELD

  Produktet kan brukes på de fleste typer underlag. RS DAMPSHIELD er særdeles egnet til påføring i fuktig miljøer, der den for eksempel kan fungere som membran og fuktsperre under vinyl, parkett, tepper og epoxy.

  Den er tolerant overfor restfuktighet i betonggulv og kan gi en tidligere tilgang til nystøpt gulv enn hva som ville vært tilfelle uten RS DAMPSHIELD.

  RS DAMPSHIELD benyttes ofte på garasjegulv, verkstedgulv, lagergulv og annen industri der gulvet må tåle mye slitasje. Denne kan kombineres med Resucoat HB i tillegg til anti-skli lakk eller sand, dersom dette er ønskelig. 100% tørrstoffinnhold.


  COATING

  RESUCOAT HB COATINGSYSTEM

  RESUCOAT HB er en løsemiddelfri, tykk epoxyfilm, for gulv med krav til belegg med ekstra styrke som tåler røff behandling og gir enkelt vedlikehold. Den er meget luktsvak og har en blank overflate som gir en fin finish. I og med at den er løsemiddelfri er denne ideell for næringsmiddelindustri.

  RESUCOAT HB kan kombineres med Dampshield dersom det skal legges gulv i et fuktig miljø, i tillegg til anti-skli lakk eller sand, dersom dette er ønskelig.

  RESUTOP GLASSKLAR EPOXY

  Et utmerket valg der det er krav om et slitesterkt, kjemisk resistent og slitesterkt gulv som gir en veldig fin finish. Overflaten gir en glassklar, attraktiv glans og kan legges i meget tykke lag. RESUTOP er løsemiddelfri, luktsvak under påføring og gir et allsidig, holdbart gulv. Dette produktet passer i alt fra næringsmiddelindustri, varehus, butikker og verksteder. RESUTOP brukes også til å forsegle flakes eller logoer i gulvet.

POLYURETAN

 • PRODUKTER

  Vi kan tilby produkter som oppfyller tøffe krav våre kunder stiller til gulv og vegger. Våre produkter kan benyttes på de fleste typer underlag i alt fra verksteder, varehus og industri. Resultatet blir slitesterke gulv med høy finish som er enkle å vedlikeholde og lang levetid.


  Polyuretan

  Polyuretan er et mer slitesterkt og fleksibelt produkt enn epoxy. Det tåler mer varme og kjemikalier, og kan rengjøres ved hjelp av steam. Det er godt egnet til næringsmiddelindustri, storkjøkken, bakerier, asfalterte områder og parkeringskjellere. Polyuretanets fleksibilitet gjør også at dette kan legges på treverk.


  DAMPSHIELD

  Produktet kan brukes på de fleste typer underlag. DAMPSHIELD er særdeles egnet til påføring i fuktig miljøer, der den for eksempel kan fungere som membran og fuktsperre under vinyl, parkett, tepper og epoxy.

  Den er tolerant overfor restfuktighet i betonggulv og kan gi en tidligere tilgang til nystøpt gulv enn hva som ville vært tilfelle uten DAMPSHIELD.

  Dampshield benyttes ofte på garasjegulv, verkstedgulv, lagergulv og annen industri der gulvet må tåle mye slitasje. Denne kan kombineres med Resucoat HB i tillegg til anti-skli lakk eller sand, dersom dette er ønskelig.

  RESUDECK

  RESUDECK er et to-komponent polyuretan gulvsystem, i form av en slitesterk og tykk film. Dette gulvsystemet gir en tøff og slitesterk overflate og er resistent mot lett til medium kjemikalieangrep og for bruk i våte miljøer. RESUDECK tåler varmt vann og kan steamrengjøres. Ved tilsetning av egnede aggregater, kan en antiskli-overflate med forskjellig tykkelse og overflate oppnås. RESUDECK er et løsemiddelfritt belegg med 100% tørrstoff innhold, som herder til en blank overflate. RESUDECK brukes ofte innen næringsmiddelindustri, bakerier, asfalterte områder og parkeringskjellere.

  RESUTILE

  RESUTILE er en toppkvalitets, to-komponent, slitesterkt polyuretan coating, utviklet for maksimal kjemikalieresistens. RESUTILE er lysekte og fleksibelt. RESUTILE er meget slitesterkt. Systemet tåler høye temperaturer opptil 150° C. RESUTILE er tilgjengelig i en rekke forskjellige farger og klar. RESUTILE er mye benyttet i fly industrien da produktet også er motstandsdyktig mot Skydrol.